NAVODILA za udeležence vzrejnega pregleda

Spoštovani udeleženci VP,

v pričakovanju spomladanskega vzrejnega pregleda, ki bo potekal v nedeljo, dne 28. 03. 2021 na KD Domžale, smo vas v skladu z zakonodajo dolžni seznaniti z nujnimi ukrepi in pravili, ki veljajo na prireditvenem prostoru.

Vljudno vas naprošamo, da se zaradi navodil in omejitev NIJZ striktno držite napisane ure, na prizorišče pridete največ 10 minut pred predvideno uro in se po opravljenem vzrejnem pregledu ne zadržujete več na območju KD Domžale.

Prosimo vas, da se ne zbirate z drugimi udeleženci dogodka.

Na prizorišče prosimo prihajajte posamično ali v primeru privedbe 2 ali več psov, največ 2 osebi. Ostali družinski člani prosimo, da počakajo v avtomobilu oziroma izven prizorišča.

Obiskovalci in prisotnost neprijavljenih psov ni dovoljena.

V vsakem primeru moramo namreč zagotoviti, da se na prizorišču ne nahaja več kot 10 ljudi, skupaj s člani vzrejne komisije in udeleženci v ocenjevalnih krogih.

Dodatno vas vljudno naprošamo tudi za upoštevanje naslednjih ukrepov:

  1. V ocenjevalnem krogu je obvezno nošenje maske, saj ni mogoče zagotoviti razdalje najmanj 1,5 m.
  2. Pred vstopom v ocenjevalni krog je potrebno razkužiti roke (razkužilo bo zagotovil SKVPM).
  3. V kolikor kažete kakršnekoli simptome respiratornih bolezni, kašljate, imate povišano temperaturo nad 37,5 ali se slabo počutite, se prireditve ne udeležujte.

Vljudno vas naprošamo, da pravila striktno upoštevate in s tem omogočite nemoteno izvedbo prireditve.

Vsem prijavljenim udeležencem smo na e-naslov poslali urnik z razporedom. Prosim, držite se časovne razporeditve.

V kolikor obvestila in urnika niste prejeli, o tem obvestite tajnico ga. Sabina Strniša.

Na vzrejni pregled s seboj prinesite tudi vse original dokumente, ki jih imate in knjižico o cepljenju, v kolikor bo želela vzrejna komisija vpogled v originalni dokument.

*DODATNO OPOZORILO: prosim ne pozabite, da nas letos  prvi premik ure, premik ure na poletni čas 2021, čaka ravno na zadnjo nedeljo v marcu, 28. marca 2021. Takrat bomo ob 2.00 zjutraj kazalce ure prestavili za eno uro naprej, torej na 3.00. Bodite na to pozorni, da ne bo prišlo do zamud.

V pričakovanju vašega sodelovanja in uspešne izvedbe vzrejnega pregleda vas lepo pozdravljamo.

Vzrejna komisija SKVPM